Nieuwsbrief

Secretariaat Afdeling 16 Nijmegen e.o.:
L.H.W. ten Hag
Lorkenstraat 14
6523 DR Nijmegen
E: lhwtenhag@planet.nl
T: 06 30363100

 


 

Nieuwsbrief september 2018

In deze Nieuwsbrief:

 


 

Schervenavond, dinsdag 25 september

Een interessante, opmerkelijke of intrigerende vondst gedaan? Een (archeologisch) museum bezocht? Deelgenomen aan een opgraving? Laat het de andere AWN leden zien en weten tijdens de traditionele jaarlijkse Schervenavond (de eerste was op 14 november 1968!). Er is ook de mogelijkheid om een korte presentatie te houden over een vondst, museumbezoek, opgraving, etc. We beginnen om 20.00 uur en de locatie is zoals altijd in de Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen.

Schervenavond 2010
Voorbeeld Schervenavond 2010

Opening jubileumtentoonstelling in het Graafs Museum, 6 oktober

U ontvangt nog een officiële uitnodiging, maar schrijf het vast op in uw agenda: op zaterdag 6 oktober a.s. zal in het Graafs Museum (de Hampoort) de tentoonstelling ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan van AWN Afdeling Nijmegen en Omstreken worden geopend. Tevens vindt dan de aanbieding plaats van het eerste exemplaar van ‘Archeologie in onze achterTuijn. Vijftig jaar vrijwilligersarcheologie in Nijmegen en Omstreken’, het door Leo ten Hag met hulp van veel AWN leden samengestelde jubileumboek.

Tentoonstelling ‘Strengels & Letters’ in Museum Kasteel Wijchen

Vanaf 11 november 2018 tot en met 10 maart 2019 is in Museum Kasteel Wijchen de tentoonstelling ‘Strengels & Letters. Boeken maken in middeleeuws Gelre’ te zien. In de flyer (opgenomen als bijlage bij deze Nieuwsbrief) leest u alle informatie over deze boeiende tentoonstelling.


Afzeggen
Deze nieuwsbrief wordt ook per mail verzonden.
Wilt u deze Nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.