Bestuur

Boven: Bestuur tijdens ledenvergadering  in 2018

Beste bezoeker van onze website,

Ik heet u van harte welkom bij onze AWN-afdeling. Bent u hier niet eerder geweest, dan biedt deze site een uitstekende eerste kennismaking met onze afdeling en onze activiteiten. We zijn een bloeiende afdeling waarin alle aspecten van de archeologie bedreven worden, waaronder het veldwerk in zand, klei en water, de determinatie, interpretatie en publicatie van vondsten en de kennisontwikkeling via lezingen, excursies en cursussen.

Voorzitter John Jansen
Voorzitter John Jansen

 

Gemene deler van al die activiteiten is een fascinatie voor wat het bodemarchief ons te bieden heeft en de behoefte dat met elkaar te delen. Deze website biedt daarvoor een eerste podium. Mocht deze kennismaking naar meer smaken, laat dit welkom dan tegelijkertijd ook een uitnodiging zijn voor een actieve deelname.
Velen zijn u hier inmiddels in voorgegaan. Degenen die deze website vaker bezoeken zullen dit beamen. Ik wens u veel plezier.

John Jansen
Voorzitter

 

Beste archeologievrienden,

2021 ligt inmiddels al een paar dagen achter ons en zoals ieder jaar heeft ook dat jaar een aantal opmerkelijke momenten en perioden gekend. Zo hebben we allemaal onze eigen belevenissen en gedachten over wat er gebeurd is in ons leven. Bij aanvang van het nieuwe jaar wordt de blik dan vooral vooruit gericht en wensen we elkaar in allerlei varianten het allerbeste. Dat doe ik ook – aan u allen. Maar ik schuif het ook een jaartje op, want je wilt met je archeologische hart toch altijd weer dat gelukzalige doorkijkje terug naar een afgesloten era beleven. Welnu, dat is dan ook precies wat ik u voor 2022 wens: dat u vanaf 1 januari 2023 op 2022 terugkijkt waarvan je zou willen dat je ieder jaar zo’n jaar zou willen beleven: ik wens u allen een nostalgisch 2022.

John Jansen, voorzitter AWN Afdeling Nijmegen e.o

 

Voorzitter: John Jansen
Secretaris: Leo ten Hag
Penningmeester: Pauline de Weijer
Lezingen en excursie: Bas Hendrikse

Werkgroep Tweede Wereldoorlog: Paul Klinkenberg

 

Naar: verslag Ledenvergadering 2022

-+=
Google Translate
Top