Bestuur

Boven: Bestuur tijdens ledenvergadering  in 2018

Beste bezoeker van onze website,

Ik heet u van harte welkom bij onze AWN-afdeling. Bent u hier niet eerder geweest, dan biedt deze site een uitstekende eerste kennismaking met onze afdeling en onze activiteiten. We zijn een bloeiende afdeling waarin alle aspecten van de archeologie bedreven worden, waaronder het veldwerk in zand, klei en water, de determinatie, interpretatie en publicatie van vondsten en de kennisontwikkeling via lezingen, excursies en cursussen.

Voorzitter John Jansen
Voorzitter John Jansen

 

Gemene deler van al die activiteiten is een fascinatie voor wat het bodemarchief ons te bieden heeft en de behoefte dat met elkaar te delen. Deze website biedt daarvoor een eerste podium. Mocht deze kennismaking naar meer smaken, laat dit welkom dan tegelijkertijd ook een uitnodiging zijn voor een actieve deelname.
Velen zijn u hier inmiddels in voorgegaan. Degenen die deze website vaker bezoeken zullen dit beamen. Ik wens u veel plezier.

John Jansen
Voorzitter

 

John Jansen, voorzitter van ons afdelingsbestuur, bezocht op zaterdag 11 juni jl. de 71e Algemene Ledenvergadering van de AWN Nederlandse Archeologievereniging in het Hunebedcentrum in Borger (Drenthe). Met foto’s van John. Klik aan voor groter.

 

Voorzitter: John Jansen
Secretaris: Leo ten Hag
Penningmeester: Pauline de Weijer
Lezingen en excursie: Bas Hendrikse

Werkgroep Tweede Wereldoorlog: Paul Klinkenberg

 

Naar: verslag Ledenvergadering 2022

-+=
Google Translate
Top