Bestuur

Boven: Bestuur tijdens ledenvergadering  in 2018

Beste bezoeker van onze website,

Ik heet u van harte welkom bij onze AWN-afdeling. Bent u hier niet eerder geweest, dan biedt deze site een uitstekende eerste kennismaking met onze afdeling en onze activiteiten. We zijn een bloeiende afdeling waarin alle aspecten van de archeologie bedreven worden, waaronder het veldwerk in zand, klei en water, de determinatie, interpretatie en publicatie van vondsten en de kennisontwikkeling via lezingen, excursies en cursussen.

Voorzitter John Jansen
Voorzitter John Jansen

Gemene deler van al die activiteiten is een fascinatie voor wat het bodemarchief ons te bieden heeft en de behoefte dat met elkaar te delen. Deze website biedt daarvoor een eerste podium. Mocht deze kennismaking naar meer smaken, laat dit welkom dan tegelijkertijd ook een uitnodiging zijn voor een actieve deelname.
Velen zijn u hier inmiddels in voorgegaan. Degenen die deze website vaker bezoeken zullen dit beamen. Ik wens u veel plezier.

John Jansen
Voorzitter

 

 

Voorzitter: John Jansen
Secretaris: Leo ten Hag
Penningmeester: Pauline de Weijer
Lezingen en excursie: Bas Hendrikse

Werkgroep Tweede Wereldoorlog: Paul Klinkenberg

 

Bestuursleden gezocht!

 

Bezoek aan AWN Afdeling 23

‘Op woensdag 12 oktober bracht het voltallige bestuur van de AWN Afdeling Nijmegen e.o. een bezoek aan onze ‘buren’ van de Archeologische Vereniging Kempen en Peelland (AVKP, ofwel AWN Afdeling 23). We werden gastvrij onthaald in hun prachtige werkruimte in Eindhoven.

We hebben kennis met elkaar gemaakt en informatie uitgewisseld, onder andere over hoe je de heemkundekringen in de regio bereikt en contacten met regioarcheologen en beleidsmedewerkers archeologie kunt leggen. Het was een even prettige als informatieve avond. Ellen, Carel en Peter: nogmaals dank voor de gastvrije ontvangst! We gaan jullie (en de bestuursleden die er woensdag niet bij konden zijn) zeker nog eens uitnodigen voor een tegenbezoek in Nijmegen. Jullie zijn van harte welkom!’

 

v.l.n.r. Bas Hendrikse (AWN Nijmegen e.o.), Peter Seinen (AVKP), Leo ten Hag (AWN Nijmegen e.o.), Pauline de Weijer (AWN Nijmegen e.o.), Ellen van der Steen (AVKP), John Jansen (AWN Nijmegen e.o.) en Carel van der Boom (AVKP).

 

Naar: verslag Ledenvergadering 2022

-+=
Google Translate
Top