Interview radio RN7

 

 

Interview Radio RN7
Interview Radio RN7

 

 

16-12-2018: Een interview op RN7 met Katja Zee en Frank Oerlemans.
Katja is archeoloog en AWN-lid, Frank is evenals Katja lid van de werkgroep archeologie Heumen. Dit gesprek gaat o.a. over de Archeologische Waardenkaart van de gemeente Heumen en de opgraving in 1980 van Kasteel Heumen, waarvan onlangs pas de determinatie van de vondsten heeft plaatsgevonden door deze werkgroep. Inmiddels is daar ook in boekvorm een publicatie over verschenen.


 

11-11-2018: interview op RN7 met Pauline de Weijer, het programma heet ‘Studio de Streek’. Een greep uit het gesprek: registreren van vondsten, determineren, metaaldetectors en tentoonstellen..


 

21-10: Interview op Radio-RN7 met Willem Kuppens over de activiteiten van de WOII afdeling van AWN -Afd.16. Hierbij komen de projecten ‘Duivelsberg’ en ‘Wylerberg’ uitgebreid aan bod.


 

23-09: Vandaag had Radio RN7 een interview met Pauline de Weijer over ons aanstaande jubileum, de schervenavond, haar blog èn haar avonturen in ‘het veld’.


 

12-08: een radio-interview  met voorzitter John Jansen in twee delen, overgenomen uit het programma ‘Kom d’r Uut’ op RN7. Alles over onze afdeling, over John, zijn hobby’s, zeilen en… archeologie. Op 8 juli was er een radio-interview van zender RN7 (Omroep Nijmegen) met Kees  Brok. Dit interview ging o.a. over de Bastei en over ons nieuwste project ‘Piersonstraat’ en haar geschiedenis.Op 3 juni was er een radio-interview op zender RN7 met onze voorzitter John Jansen en penningmeester Pauline de Weijer over archeologie, voornamelijk de activiteiten van onze afdeling.
Onderwerpen waren o.a. de motivatie, assistentie bij professionals en de ‘woensdagavond-projecten’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

-+=
Google Translate
Top