Marijke Pennings Bronzen legpenning AWN 2021

 

De uitreiking van de Bronzen Legpenning 2021 aan Marijke Pennings (6 minuten)

2 antwoorden op “Marijke Pennings Bronzen legpenning AWN 2021”

  1. Marijke, geweldig dat je onderscheiden bent! Je hebt het zeker verdiend.

    Omdat jij bijzonder “thuis” bent in AWN-kringen (letterlijk en figuurlijk), wil ik je bij deze gelegenheid het volgende vragen: Ik lees her en der over Wil Kuijpers uit Babberich, die – via de metaaldetector – erg goed thuis moet zijn in de bovenrand van onze streek. Zou jij me op een of andere manier met hem in verbinding kunnen brengen?

    Met vriendelijke groet,

    Willem Spann, Tilburg.

    1. Hartelijk dank Willem, ik was ook blij verrast. Op het eerste gezicht weet ik niet wie Wil Kuypers uit Babberich is. Ik zal even wat navraag doen, dan laat ik het telefonisch wel weten Hartelijke groet!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *