Agenda

 

 

Secretariaat Afdeling 16 Nijmegen e.o.:
L.H.W. ten Hag
Lorkenstraat 14
6523 DR Nijmegen
E: lhwtenhag@planet.nl
T: 06 30363100

 

01-10-2020 Beste leden en donateurs,
 
Vanwege de onlangs aangescherpte coronamaatregelen hebben we als bestuur besloten om dit jaar geen groepsactiviteiten meer te organiseren. De voor 21 oktober geplande Afdelingsledenvergadering/Schervenavond gaat dus NIET door!
 
Vooralsnog mikken we op 28 april 2021 als datum voor de Afdelingsledenvergadering. Uiteraard houden we jullie op de hoogte via een Nieuwsbericht per email en op onze website.
 
Als bestuur vinden we het jammer dat we deze beslissing moeten nemen, maar we willen geen onnodige risico’s aangaan: de gezondheid van eenieder staat voorop.
 
 
Met vriendelijke groet,
 
Leo ten Hag

 

Update 27-08-2020

Beste AWN-ers,

Update AWN projecten

Voorlopig nog geen toegang tot onze werkruimte!

De gemeente volgt de regels en adviezen van het kabinet. Het betekent dat er zo veel mogelijk thuisgewerkt wordt. Alleen als het voor het werk noodzakelijk is mogen we, met toestemming van het afdelingshoofd, fysiek op het werk verschijnen. Dus vergaderingen en overige bijeenkomsten met meerdere mensen zoals de AWN-werkavonden en vergaderingen kunnen helaas niet plaatsvinden. Ik hoop in de nabije toekomst dat dit in aangepaste vorm wel weer mogelijk is. Wanneer dat zal zijn kan ik niet zeggen, dus graag nog jullie geduld!

Kees Brok

-0-0-0-

 

ARCHEOLOGIEDAGEN 2020 VERPLAATST NAAR JUNI 2021

Gezien de onzekerheden in verband met de Covid-19 pandemie, hebben we besloten de Nationale Archeologiedagen te verplaatsen. 

Archeologiedagen verplaatst van oktober 2020 naar juni 2021
Het unieke karakter van de dagen, waarbij de participatie van het publiek centraal staat, brengt binnen de huidige corona maatregelen, grote beperkingen. Veiligheid van zowel de bezoekers, deelnemers en de honderden vrijwilligers die de dagen mogelijk maken, staat voorop. Daarom hebben we in overleg met onze partners besloten de zesde editie van de Nationale Archeologiedagen, die dit jaar plaats zouden vinden op 9, 10 en 11 oktober 2020, te verplaatsen naar 18, 19 en 20 juni 2021.

Een lang gekoesterde wens
Aanleiding zijn de Corona-beperkingen, maar de verplaatsing naar de zomer is ook een langgekoesterde wens van veel deelnemers en bezoekers. De zomer is bij uitstek het seizoen waarin Archeologie Leeft!

Aansluiting “European Archaeology Days”
Goed nieuws; hiermee kunnen de Nationale Archeologiedagen ook aansluiten bij de “European Archaeology Days” die sinds 2019 worden georganiseerd. Aan deze eerste editie van de Europese Archeologiedagen deden al 18 landen mee en ook Nederland sluit nu aan!

Definitief
Daarom geloven we dat dit hét moment is de dagen te verplaatsen. Dit is dus niet eenmalig maar definitief; de dagen worden vanaf nu jaarlijks georganiseerd in het derde weekend van juni.

ZET IN DE AGENDA
De Nationale Archeologiedagen 2021 vinden plaats op 18, 19 en 20 juni.

Mede namens al onze partners, hopen we jullie allemaal weer te verwelkomen juni volgend jaar en verheugen ons op een fantastische zesde editie van de Nationale Archeologiedagen.

Het Archeologiedagen team 
Archeologiedagen 2021: 18, 19 en 20 juni 2021
Laat je inspireren op ons online platform Archeologie Leeft!

-0-0-0-

 

Naar de laatste Nieuwsbrief