Jaarverslagen

 

De Jaarverslagen, wellicht ons belangrijkste naslagwerk en verenigingsgeheugen, is tevens de geschiedenis van 50 jaar vrijwilligersonderzoek en assistentie aan de officiële archeologie in de regio. Uiteraard met dank aan alle leden die met hun bijdragen hebben gezorgd voor het archeologische archief van Afd 16.

De vormgeving en het drukken van het JV wordt door het ROC gedaan, Pauline de Weijer begeleid dit proces en corrigeert de verschillende drukproeven.
Het werk van secretaris Leo ten Hag bestaat uit verzamelen van kopij, op basis daarvan de indeling (tekstvolgorde, illustraties e.d.) bepalen en correcties..

Register op de Jaarverslagen


Register Jaarverslagen AWN Afd. 16

 

Het register Jaarverslagen 1968 t/m 2018 is bijgewerkt door Jan J van Daalen en is te vinden onder de aanklikbare afbeelding hiernaast. Daar zijn alle artikelen te vinden op plaatsnaam en verwijzen rechtsreeks naar het artikel op de juiste pagina!
(…mits op computer of laptop!).

De Jaarverslagen

De afbeeldingen hieronder bevatten de bijhorende jaarverslagen t/m 2018.

NB. Hieraan gerelateerd is de vondstenkaart, met voor gebruikers van laptop/desktops directe links naar de juiste jaar & pagina in het jaarverslag

gister

 

Jaarverslag AWN afd. 16 over 2017