Project Waalkade

Na een eerste ‘anderhalf meter’-sessie in juli werd het wederom stil rond de toegang tot het depot. Het coronamonster is nog lang niet verslagen. In september mochten we het pand eindelijk weer betreden, maar de vooruitzichten zijn op moment van schrijven weer tamelijk ongunstig. Ondertussen is hier toch nog een klein fotoverslag van onze woensdagavond-werkavonden vanaf september. De belangstellende kan altijd een kijkje komen nemen op de woensdagavond of zelfs helpen met onze werkzaamheden. Kijk dan wel even in onze agenda of we ‘open’ zijn ivm coronamaatregelen van gemeente Nijmegen, waar we te gast zijn.

Op de bijgaande sfeerfoto’s zie je de scherven gesorteerd worden op kleur en baksel, en je ziet verder naar onder op deze pagina al enig verband ontstaan in het samengevoegde materiaal. Hier is de voorgeschiedenis van dit ‘Waalkade project’.

..En hieronder alweer de beelden van de laatste werkavond 10-11-2021 i.v.m. de nieuwe coronagolf. We gaan weer voorlopig verder in kleine ‘thuiswerkgroepen’! Depot tot nader bericht gesloten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

-+=
Google Translate
Top